Radiofrequentie

Wat is Radiofrequentie?

Radiofrequentie werkt op basis van radiofrequente golven. De opwarming van het onderhuidse vet zorgt ervoor dat het lichaam afvalstoffen afbreekt (vet en cellulite). De warmte stimuleert de vorming van collageen, waardoor de huid strakker wordt. Collageen is het elastische steunweefsel in de huid. Door de verwarming van weefsel wordt ook de bloedcirculatie bevorderd. Dit geldt vooral voor de microcirculatie in vetweefsels, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd en er ter plaatse meer voedingstof en zuurstof beschikbaar is.

Deze methode van “zuivering” remt de werking van collagenase en elastase; dat zijn enzymen die collageen afbreken en weefselverslapping veroorzaken. Doordat afvalstoffen worden afgevoerd, komt ook de doorbloeding weer op gang.

Het resultaat van Radiofrequentie is meestal na een behandeling al zichtbaar. Na twee tot vijf maanden is het effect nog duidelijker, omdat de huid zich blijft herstellen. Het blijkt echter ook dat het volume van het onderhuids vetweefsel door de therapie met radiofrequentie afneemt. De verbeterde doorbloeding en zuurstofopname en dus de afvoer van afvalstoffen verbetert uiteindelijk de stofwisseling in de vetcel.

 

Wat zijn de resultaten?

Het eerste resultaat is direct meetbaar na slechts één behandeling. De resultaten zijn verschillend per persoon, maar gemiddeld zult u een vermindering van 1 tot 2 centimeter in omtrek kunnen meten per behandeling.

 

Wat zijn de contra-indicaties?

Moedervlekken

Eczeem

Psoriasis

Huidontstekingen

Koortslip

Zonverbranding

Vitamine A medicatie (Isotretinoine, Roaccutane)

Huidkanker

Actinische keratose

Verwondingen

Ontstekingen

Metalen implantaten

Vitiligo

462501848

 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal behandelingen verschilt per persoon en is afhankelijk van het resultaat dat u wenst te bereiken. Standaard 6 behandelingen.

 

Combinatiebehandeling van dubbele vetverbranding en anti-cellulitis en huidverstrakking:

 

1 Combi-behandeling:

Cavitatie 30 min. + 45 min RF + Vacuumtherapy 10min = €80,00.

6 Combi-behandelingen:

Cavitatie 30 min. + 45 min RF + Vacuumtherapy 10min = €450,00.

10 Combi-behandelingen:

Cavitatie 30 min. + 45min RF + Vacuumtherapy 10min.= €700,00.

 

Wij anbeloven van eerst behandeling een Detox dag = Scrub + Cavitatie + orthomoleculair  kleimasker + infrarooddeken (ongewer 120min.) €100,00.

 

*Heb je vitamine A medicatie gebruikt dan moet je minimiaal 12 maanden gestopt zijn hiermee. Dit bekijken we allemaal samen tijdens het intake-gesprek.