Viviane

thumbnail_IMG-20210218-WA0026

Over mij

Hoi, mijn naam is Viviane Ferreira, ik ben Braziliaanse, eigenaar van Viviane Beauty, schoonheidsspecialiste gestudeerd bij het Instituut IASOCIAL één van de beste scholen van esthetica van Brazilië.

Ik ben een Braziliaans wax specialist, met meer dan 10 jaar ervaring. Ik denk dat het volgende belangrijk is: dat mijn klanten zich op hun gemak voelen, goede individuele begeleiding, kwaliteit van de service, netheid, comfort en produkten van de hoogste kwaliteit.

In Brazilië is het uiterlijk zeer belangrijk en ik vind dit ook zeer belangrijk. Ik zou graag helpen bij de schoonheidsbehandeling, het uitvoeren van diensten als: waxen, verbetering van de huid en afslank en cellulitis  vermindering.

 

Viviane Beauty is gespecialiseerd in:

Braziliaanse wax

Gelaatsverzorging

Micronaaldtheapie / Dermaroller

Diamant Peeling

Behandelingen die bijdragen tot het verminderen van cellulitis,  reductiemaatregelen als: modellering massage, lymfedrainage, thermische deken, body detox, cavitatie, radiofrequentie (gezicht en lichaam), vacuümtherapie

 

Onze missie

Onze missie is welzijn, levenskwaliteit, gezondheid en schoonheid, in een aangename omgeving, natuurlijkekwaliteits produkten.

Hierdoor is er meer comfort, meer aandacht en gezonde behandelingen voor iedereen.