Diamant Microdermabrasie

Wat is Diamant Microdermabrasie?

Diamant microdermabrasie is een techniek om de conditie van de huid, pijnloos en zonder allergische reacties, zichtbaar te verbeteren.

Microdermabrasie is het gecontroleerd verwijderen van de bovenste laag van de opperhuid. De “Diamant Peel” is een mechanische peeling op basis van een diamantschijfje, zo worden dode huidcellen op een steriele en gecontroleerde manier verwijderd met als gevolg dat de onderliggende huidlagen gestimuleerd worden tot een betere doorbloeding en het aanmaken van collageen. Door de behandeling vernieuwt en egaliseert de huid zich en het verouderingsproces wordt vertraagd.

Na slechts één behandeling voelt de huid zachter, gladder en schoner aan. Door verschillende opzetstukken te gebruiken is het mogelijk om elk type huid en elke huidplooi, zelfs de meest gevoelige huid, te behandelen. Deze verschillende opzetstukken, grove en fijne, garanderen een effectieve peeling voor elk huidtype.

De Diamant Microdermabrasie is de meest comfortabele voor de huid. Doordat de huid diep gereinigd wordt, staat deze open voor een intensieve opname van werkstoffen. Daarom wordt aansluitend een masker aangebracht, en hoogwaardige werkstoffen d.m.v. een ampul in de behandeling gebruikt, uw gezicht krijgt weer een jonge frisse uitstraling!

 

Microdermabrasie verbetert de volgende huidconditie:

– Verfijning van de structuur van de huid: grove poriën, acnehuid, litekens

– Vette, verstopte of onreine huid

– Oudere huid, zon beschadigde huid

– Droge, futloze en ruwe huid

– Verslapte en vermoeide huid

– Fijne lijntjes en ondiepe rimpels

– Pigment en ouderdomsvlekken

– Rokershuid

 

Contra-indicaties zijn:

–  Actieve acne, huidkanker

–  Koortslip, psoriasis,

–  Eczeem, geïnfecteerde huid,

– Huidziekte, rosacea,

– Huidbeschadigingen,

–  Wratten, open wonden,

–  Zon-verbrande huid,

– Immuunstoornis, herpes simplex, gordelroos,

–  Moedervlekken, vitiligo.

peeling-diamante-cristal-e1500992621852-ngs8sfas28rakdpsa5lca1u4p0jefes0bsvhfiva98

Kuren:

Om het beste resultaat te krijgen, adviseren we een kuur van 6 tot 8 behandelingen. Een eenmalige behandeling zal een boost aan de huid geven, maar een kuur geeft een langer en beter resultaat.

Na de behandeling De vernieuwde huid is vitaler, gezonder en elastischer. Na behandeling met de “Diamant Peel” wordt onmiddellijk de opname van vocht en actieve ingrediënten gestimuleerd. Microdermabrasie kan éénmalig of als kuur worden uitgevoerd. Door het verwijderen van de oude huidlaag worden de fibroblasten geactiveerd, die er weer voor zorgen dat de huid een jeugdige, elastische en gezonde uitstraling krijgt. De bloedcirculatie in de huid wordt met deze methode bevorderd. Door dit alles gaat de collageenvorming en celvernieuwing vooruit. Resultaat een gezonde stralende huid!

 

Prijzen:

Microdermabrasie Diamant Peeling Gezicht (90 min.) €85,-

Huidanalyse, reiniging, Diamant Peeling, stomen, diepte reiniging, tonic, kalmerend masker, hyarulonzuur serum, vitamine C.

 

Microdermabrasie Diamant Peeling Gezicht (60 min.) €60,00,-

Kuur 6 behandeling €270,00

Huidanalyse, reiniging, Diamant Peeling, gezichtsmassage met Vitamine C serum,  kalmerend masker, hyarulonzuur serum.

 

Microdermabrasie Diamant Peeling Gezicht, Hals & Decolleté (90 min.) € 80,-Kuur 6 behandeling €420,00

Huidanalyse, reiniging, Diamant Peeling, gezichtsmassage met Vitamine C serum,  kalmerend masker, hyarulonzuur serum.

De huid kan tot twee dagen na de behandeling een beetje rood zien en in sommige gevallen kan de huid licht gaan schilferen. Gebruik de eerste 24 uur geen make-up en zorg dat uw huid goed beschermd is met zonnefactor 50. Verder wordt het afgeraden om binnen 15 dagen een sauna of zwembad, zonnebank te bezoeken of om buiten te zonnebaden. Ook sporten is binnen 72uur af te raden.