Ultrasone peeling of Ultrasone Cleaning

Uw geheime wapen voor een gezonde, jonge en frisse huid.

Met ultrasone peeling ondergaat uw huid een verjongingskuur. Oneffenheden verdwijnen als sneeuw voor de zon. Uw huid ziet er weer fris en stralend uit.

Een ultrasoon peeling verwijdert dode huidcellen en olie en afvalstoffen  die zich in de huid hebben opgehoopt. De methode zorgt ervoor dat op  een kalme manier de productie van collageen en elastines wordt gestimuleerd. Deze stoffen zijn de bouwstenen voor een gladde en jonge huid. Bovendien dringen na een ultrasone cleaning huidverzorgingsproducten dieper in de huid door. Uw huid wordt veel beter gehydrateerd!

De ultrasone peeling is een veilige behandeling, die geschikt is voor alle huidtypen, van acne, vette of droge huid tot een zeer gevoelig huid. De behandeling kan op de meest lichaamsdelen plaatsvinden. De ultrasoon cleaning leidt niet tot een aanhoudend rode huid. Als er na behandeling toch een lichtrode huid optreedt, dan verdwijnt die zeer snel.

Een bijkomend voordeel van deze methode is dat bacteriën en virussen die bijvoorbeeld acne in stand houden, worden geëlimineerd.

 

 

 

 

Ultrasone is de oplossing voor:

Rimpels

Een ouder wordende huid (liftende werking)

Onzuivere huid

Uitgeputte, vermoeide huid

Slecht doorbloede huid

Littekens

shutterstock_352906859-1024x683

Contra indicatie:

Pacemaker

Tumoren

Trombose

Diabetes

Kanker