Last van die eerste rimpeltjes? Te droge huid? Ruwe en beschadigde huid? Onzuiverheden?

U mag rekenen op een persoonlijke, individueel aangepaste aanpak om uw huid weer in evenwicht te brengen en zo optimaal mogelijk te laten functioneren. U zal stralen zoals nooit tevoren. Elke gelaatsverzorging wordt aangepast aan uw huidtype, de behoeften van uw huid op dat moment en het seizoen. Voor uw gepersonaliseerde gelaatsverzorging maak ik gebruik van de topproducten van ADCOS. Graag geef ik u ook steeds persoonlijk huidadvies!

 

Waarom is een goede huidverzorging zo belangrijk?

Eerst en vooral: onze huid is ons grootste orgaan! Dit orgaan vormt als het ware een “omhulsel”, een bescherming rond ons lichaam maar krijgt natuurlijk zelf heel wat te verduren: allerlei weersomstandigheden, verwarming en airco, luchtvervuiling, vervuiling door make-up, stress, schadelijke zonnestralen en andere straling door bv computer en natuurlijk het verouderingsproces. Het gezicht is een belangrijk onderdeel van je uiterlijk. Door goede huidverzorging krijg je een gezonde, jonge, zachte en stralende huid.

 

Gelaat

Een van de populairste verzorgingen bij Viviane Beauty zijn gelaatsverzorgingen.

Ik probeer steeds het maximum uit elke gelaatsverzorging te halen, door de producten en de behandeling aan te passen aan de noden van uw huid op dat moment en natuurlijk aan wat u wil. Wij bespreken samen hoe een gelaatsverzorging uw huid op dat moment het best kan helpen, en afhankelijk daarvan kiezen we de juiste verzorging. Een anti-rimpel verzorging, een hydraterende, liftende of zuiverende behandeling? Ik combineer de juiste verzorging met dermacosmetica van de hoogste kwaliteit, ADCOS het beste merk van Brazilië.

Voor gelaatsverzorging werk ik met het merk ADCOS. Deze dermacosmetica bestaat uit natuurlijke bestanddelen. Er zijn verschillende behandelingen om uit te kiezen, hieronder kan je al eens een kijkje nemen. Alvorens ik de behandeling start met een nieuwe klant hou ik mij bezig met een huidanalyse en het invullen van een klantenfiche.

Onze producten - Adcos

adeco

Contra-indicaties:

Kanker

Patiënten die andere recente behandelingen hebben gehad zoals: laser, chemische peeling, epileren met touw.

Herpes actieve

Ongecontroleerde diabetes

Uitslag (blaren, zweertjes of scoliose)

Koorts, zwelling en gezwellen niet gediagnosticeerd

Gebruik van Roaccutane (isotretinoina)

Wat mag u verwachten van een gelaatsverzorging?

Reiniging van de huid

Analyse van de huid + bespreking van wat kan, wat uw huid nodig heeft en wat u graag wil

Peeling van de huid om de dode huidcellen te verwijderen en de doorbloeding te activeren

Tonic

Stomen

Comedonen (zwarte punten) en milia’s verwijderen

Hydraterend masker en serum anbrengen

 

 

Diep Gezichtsreining Deluxe + Collageen Led Lichttherapie

€90 90 min
  • Aan deze Complete-gezichtsbehandeling voegen we de collageen lichttherapie toe (10 minuten). In combinatie met een serum van hyarulon zuur en Vitamine C geeft het een nog intensere boost! Huidanalyse + Huidreiniging + Mint peeling + Tonic + Stomen + Onzuiverheden verwijderen comedonen (mee-eters) en milia's + Collageen Led Lichtterapie (10 min.) + Kalmerend en hydraterend masker + Hyarulon zuur serum +  Vitamine C.
  • Wees welkom! "Beauty is being the best possible version of yourself on the inside and out"
30264244_2017308828589072_5669946405034463193_n