Detox dag

Wat zijn de resultaten van Body Detox?

 

Naast het gevoel van welzijn dat de behandeling biedt, worden de resultaten van het verminderen van zwelling van het lichaam onmiddellijk opgemerkt in de eerste sessie.

Ontspant spieren, verlicht stress, verbetert hydratatie en huidelasticiteit.

Helpt bij de eliminatie van gifstoffen, verbetert de bloed- en lymfecirculatie, stimuleert en stabiliseert de stofwisseling.

 

Voor wie is het?

De lichaamsontgiftiging is geïndiceerd voor mensen die cellulitis willen behandelen, plaatselijk vet willen verliezen, oedeem van dag tot dag willen verminderen. Deze procedure is ook geïndiceerd bij het starten van een ander behandelprotocol, om te helpen bij het elimineren van toxines en het verhogen van het lichaam metabolisme.

Een van de voordelen van de detoxbehandeling is dat we op dezelfde dag andere behandelingen kunnen doen tegen gelokaliseerd vet om de resultaten te optimaliseren en te versnellen.

 

Hoeveel sessies zijn er nodig?

Omdat het een zeer effectieve behandeling is, kan het twee keer per maand worden gedaan en als uw kwaliteit van leven gezond is, blijven de resultaten dagen aanhouden en zal uw lichaam dagelijks veel beter reageren.

Denk er altijd aan om voor voedsel te zorgen, fysieke activiteiten te ondernemen en een goede nachtrust te hebben.

 

Is er een contra-indicatie?

Acute infecties, kanker, hartfalen, hypotensie, onbehandelde hyperthyreoïdie, koorts, zwangerschap en menstruatie.

Lymfedrainage

Een therapeutische massage die cellulitis voorkomt en ook helpt bij het reinigen van gifstoffen die vetknobbeltjes vormen, waardoor de zwelling van het lichaam wordt gestopt en de oxygenatie van de huid in korte tijd wordt verhoogd. Het uiterlijk van de huid verbeteren.

Vrouwen hebben gedurende hun hele leven meerdere keren hormonale periodes, zoals menstruatie, PMS (premenstruele spanning), zwangerschap en menopauze. Lymfedrainage bevordert de normalisatie van hormonen, wat het welzijn en de gezondheid verbetert.

Het lymfestelsel werkt parallel aan de bloedsomloop, heeft een groot netwerk van bloedvaten, die door het hele lichaam zijn verspreid en verspreide vloeistoffen opvangen, die worden gefilterd en in de bloedbaan worden afgegeven.

 

Belangrijkste kenmerken van lymfedrainage:

Deze procedure is per definitie een specifieke massagetechniek, gekenmerkt door langzame en ritmische manoeuvres. De bewegingen zijn altijd erg soepel, met lichte aanrakingen over de punten waar de ganglia worden gevonden.

Het belangrijkste doel van lymfedrainage is het verwijderen van gifstoffen, die ook helpen bij esthetische behandelingen.

 

Wat zijn de resultaten van lymfedrainage?

Omdat het de vochtretentie vermindert in gebieden die de ophoping van vet vergemakkelijken, zoals de buik en dijen en het metabolisme versnellen, bevordert lymfedrainage de vetverbranding en helpt het bij het afvallen.

Lymfedrainage kan ook cellulitis elimineren, als het probleem zich in het begin voordoet, kan het in ieder geval grotere formaties voorkomen. Ongeacht de locatie begint cellulitis met een proces van vochtretentie dat een slechte oxygenatie van het weefsel veroorzaakt en verhardt tot de vorming van knobbeltjes.

Lymfedrainage kan ook PMS-symptomen verminderen omdat het de respons van de bloedsomloop verbetert en de werking van het lichaam om de symptomen te remmen.

 

Contra-indicaties:

Lymfedrainage is gecontra-indiceerd voor mensen met hartfalen, kanker, hypertensie, bronchiaal astma en astmatische bronchitis, trombose en aids.

1712.jpg

De infrarooddekken

Een procedure waarbij warmte wordt gebruikt als een esthetische behandeling. Het is een apparaat dat door verwarming en infrarood verschillende voordelen voor het lichaam bevordert.

Een van de afweermechanismen van ons organisme is het handhaven van een constante lichaamstemperatuur van ongeveer 36 °. Wanneer veranderingen in deze toestand optreden, reageert het lichaam met behulp van thermoregulatiemechanismen zoals pulmonale hyperventilatie, vaatverwijding en meer zweten.

Dus wat de thermische deken doet, is deze mechanismen gebruiken om zijn doel te bereiken, zoals gewichtsverlies en cellulitis eliminatie, bijvoorbeeld.

 

Met de hitte die door de deken wordt veroorzaakt, neemt de bloedstroom toe naarmate de bloedvaten verwijden (wat helpt om infecties te stoppen). Dit proces elimineert ook ongewenste stoffen (gifstoffen) in het metabolisme. Bij elke verhoging van de lichaamstemperatuur met 1 ° C neemt het metabolisme met 13% toe, waardoor er meer energie wordt verbruikt en daardoor vet wordt verbrand. De behandeling is pijnloos en zeer effectief.

 

De voordelen van de thermische deken:
 • Verhoogde bloedcirculatie;
 • Verwijdering van gifstoffen en vrije radicalen;
 • Helpt vloeistoffen te elimineren;
 • Versnelt de stofwisseling;
 • Verbetert het immuunsysteem;
 • Ontspant de spieren Vermindert vermoeidheid;
 • Verlaagt infecties;
 • Versterkt botten;
 • Helpt bij celvernieuwing;
 • Verbetert de huidelasticiteit;

Helpt bij gewichtsverlies en vervanging van minerale zouten met behulp van orthomoleculaire klei.

 

Contra-indicatie:
 • koorts;
 • Ontsteking of infecties;
 • Overgevoelige huid;
 • Zwangerschap;
 • Hypertensie en hypotensie.
 • Orthomoleculaire Kleimasker

 

Waarschijnlijk weet je al hoe een kleimasker werkt: het reinigt de huid diep en verwijdert vuil en andere stoffen van de huid en het  helpt bij het aanvullen van minerale zouten zoals mangaan, magnesium, silicium, natrium, kalium, ijzer en aluminium.

Intern heeft een orthomoleculaire klei ook een reinigende werking. Het ontgift je lichaam, dat wil zeggen dat het ongewenste stoffen en bacteriën uit de darmen en de maag haalt. Als je terugkomt na een lichaam klei sessie dan voel je jezelf van binnen helemaal schoon.

Een orthomoleculaire klei is veel schoner, omdat deze meer gemineraliseerd is.